Uw partner in veiligheid

Goedendag,

Welkom op deze nieuwe website van Redco Beveiliging.

Zoals ieder bedrijf is ook Redco Beveiliging op LinkedIn aanwezig.
Onlangs ontvingen wij van de gebeidsmanager Veiligheid van de gemeente Utrecht het volgende compliment:

“Als gebiedsmanager veiligheid in de Utrechtse binnenstad voel ik me bevoorrecht een betrokken club horecaondernemers en beveiligers om me heen te hebben. Redco Beveiliging is er daar een van. Ik ken ze als een zeer betrokken beveiligingsbedrijf, die zich inzet voor het collectieve belang van de horeca en horecabeveiliging in Utrecht. Een goed aanspreekpunt voor gemeente en politie. Een bedrijf die gaat voor de samenwerking, die staat voor zijn mening/standpunt, en ook de discussie niet schroomt. Prima samenwerkingspartner!”

Wilt u meer weten over over wat Redco Beveiliging voor uw zaak kan betekeken kijk dan verder op onze website.

 

© 2024 ReDCo Beveiliging