Beveiliging Openbare Ruimtes

Wilt u in een openbare ruimte gebruik maken van beveiliging? Denk hierbij aan parken of de entree van een winkelcentrum, maar ook aan andere locaties waar bezoekers vrij in en uit kunnen lopen.

Lees meer……

 

Bouwterrein Beveiliging

Tijden de werkzaamheden van een bouwbedrijf wordt er gebruik gemaakt van dure materialen die onmisbaar zijn voor het bedrijf. Om ervoor zorg te dragen dat deze materialen onaangetast blijven, bieden wij van Redco beveiliging  bouwwerk beveiligers aan die gespecialiseerd zijn in het beveiligen van bouwterreinen. Onze beveiligers beveiligen uw materialen zowel onder werktijden als daar buiten.

Lees meer……

 

Evenementen beveiliging

Bij elk evenement is een goede voorbereiding essentieel. Of het nou gaat om een event met 50 of 10.000 bezoekers. Om alles vlekkeloos te laten verlopen is het belangrijk dat u vooraf de puntjes op de i heeft gezet.  Redco Beveiliging helpt u graag met het in kaart brengen van de vereisten en risico’s.

Lees meer……

 

Horecaportiers

Redco Beveiliging is al 12 jaar een begrip in horeca Utrecht. In overleg met u als opdrachtgever levert Redco Beveiliging beveiligingsmedewerkers die gespecialiseerd zijn om als horecaportier te functioneren en die bij uw doelgroep passen. Al onze ervaren horecaportiers zijn in bezit van het benodigde diploma en zullen ervoor zorgen dat uw bezoekers veilig, gezellig en onbezorgd uit kunnen gaan.

Lees meer……

 

Objectbeveiliging

De dienstdoende beveiliger draagt zorg voor de veiligheid en beheerst de toegang op een vaste post vanuit een loge/receptie.
Er worden controlerondes, brand en sluitrondes verricht.

Lees meer……

 

VIP Beveiliging

Op steeds grotere schaal worden persoonsbeveiligers ingezet voor beveiliging en begeleiding van zakenmensen, artiesten, politici en vermogenden.

Lees meer……

 

Winkel(pand) Beveiliging

Op steeds grotere schaal worden persoonsbeveiligers ingezet voor beveiliging en begeleiding van zakenmensen, artiesten, politici en vermogenden.

Lees meer……

 

Overige Diensten

Omgaan met Agressie

De verharding van de maatschappij, een stuk ontevredenheid bij mensen, er zijn vele mogelijkheden om de toenemende agressie te verklaren. Een daadwerkelijke confrontatie met een escalerende situatie kan een grote impact hebben op het emotionele welzijn van mensen. Dergelijke situaties zijn nooit volledig te voorkomen. Ze kunnen echter wel beheerst worden.

Lees meer……

 

Veiligheid Quickscan

Alle veiligheidsaspecten uit de beleidscyclus komen aan de orde: veiligheidsanalyse, veiligheidsplan, implementatie, monitoring en borging. De uitkomsten van de scan geven een indicatie van het voldoen aan wettelijke verplichtingen en laten zien waar de instelling/ onderneming meer aandacht aan zou kunnen besteden om de veiligheid te versterken.

Lees meer……

Veiligheidsplan advies

Er is veel aandacht voor veiligheid. Het minimaliseren van risico’s en het vergroten van de veiligheid van de instelling /onderneming zijn belangrijke doelstellingen. Het doel van het veiligheidsplan is het voorkomen van ongelukken en het voorkomen van situaties waardoor ongelukken zouden kunnen ontstaan.

Lees meer……

 

Weerbaarheidstraining

De begrippen zelfvertrouwen en weerbaarheid worden vaak gebruikt in algemene zin, met name wanneer deze eigenschappen onvoldoende aanwezig zijn bij sommige personen. Er zijn genoeg voorbeelden op te noemen waarom iemand zich onvoldoende weerbaar opstelt. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de persoon verlegen is, weinig zelfvertrouwen heeft, nare ervaringen heeft meegemaakt, niet assertief of misschien angstig is. De bedoeling van deze training is dat de persoon zich zowel versterkt in zijn eigen zelfvertrouwen en fysieke weerbaarheid.

Lees meer……

© 2024 ReDCo Beveiliging