Bij elk evenement is een goede voorbereiding essentieel. Of het nou gaat om een event met 50 of 10.000 bezoekers. Om alles vlekkeloos te laten verlopen is het belangrijk dat u vooraf de puntjes op de i heeft gezet.

Omdat de overheid ook steeds striktere regels hanteert bij evenementen is het slim om een professionele beveiligingsorganisatie in te schakelen om niet vlak voor of tijdens het evenement voor onverwachte verrassingen te komen staan. Bij het zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen en crowdmanagement staat Redco Beveiliging u graag met raad en daad bij.

Onze ervaren evenementbeveiligers zullen ervoor zorgen dat uw bezoekers gedoseerd de locatie zullen betreden, ongenode mensen geweerd worden, ongeoorloofde zaken buiten blijven en dat tijdens het evenement alles geordend verloopt. Uiteraard zal na afloop ook zorg gedragen worden voor een probleemloze afvloeiing van de bezoekers.

Vooraf zullen wij met u om de tafel zitten om met u de vereisten en risico’s te bespreken die komen kijken bij het organiseren van uw evenement.
Uiteindelijk leggen we alles vast in een beveiligingsplan.

 

Meer weten over onze dienst Evenementen Beveiliging of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.
Klik hier om naar ons contactformulier te gaan

Wenst u bij ons te solliciteren als evenementbeveiliger? Ga dan naar ons sollicitatieformulier.

© 2024 ReDCo Beveiliging