Redco Beveiliging is al 12 jaar een begrip in horeca Utrecht. In overleg met u als opdrachtgever levert Redco Beveiliging beveiligingsmedewerkers die gespecialiseerd zijn om als horecaportier te functioneren en die bij uw doelgroep passen. Al onze ervaren horecaportiers zijn in bezit van het benodigde diploma en zullen ervoor zorgen dat uw bezoekers veilig, gezellig en onbezorgd uit kunnen gaan.

Of u nou een café, discotheek, bar of dancing heeft, U als eigenaar is er bij gebaat dat uw gasten en personeel ongestoord kunnen uitgaan of werken. Onze horecaportiers zorgen ervoor dat ongewenste, ongenode personen danwel goederen uw etablissement niet inkomen.
Natuurlijk kunnen mensen die de toegang worden geweigerd het hier niet mee eens zijn en zich agressief opstellen. Onze horecaportiers zijn getraind om met dergelijke situaties om te gaan o.a. door middel van rollenspellen met professionele acteurs.

Door onze professionaliteit en ervaring heeft Redco Beveiliging een lange lijst met opdrachtgevers van gerenomeerde horecazaken. Met trots kunnen wij u daarom voorstellen aan een aantal opdrachtgevers die al lange tijd tevreden zijn met de geleverde diensten door Redco Beveiliging.

Klik hier voor meer informatie over onze referenties.

Meer weten over onze dienst Horecaportiers of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.
Klik hier om naar ons contactformulier te gaan

Wens je bij ons te solliciteren als horecaportier? Ga dan naar ons sollicitatieformulier.

© 2024 ReDCo Beveiliging