De verharding van de maatschappij, een stuk ontevredenheid bij mensen, er zijn vele mogelijkheden om de toenemende agressie te verklaren. Een daadwerkelijke confrontatie met een escaleerde situatie kan een grote impact hebben op het emotionele welzijn van de persoon(en). Dergelijke situaties zijn nooit volledig te voorkomen. Ze kunnen echter wel beheerst worden.

In overleg met u als opdrachtgever ontwikkelt Redco Beveiliging trainingen op maat. De training is gebaseerd op het interactief leren. Ervaringen of casussen worden dan met een acteur d.m.v. een rollenspel gesimuleerd.

Doelgroep

Medewerkers die in aanraking kunnen komen en moeten omgaan met agressie van anderen.

Werkwijze

Korte stukjes theorie met betrekking tot agressie worden interactief behandeld. Vanuit deze theorie leert u, door middel van rollenspelen met een professionele trainingsacteur, vaardig om te gaan met agressie en agressief gedrag te voorkomen. Tevens word geleerd hoe professioneel te handelen bij confrontatie met agressie. Oefenen en doen, gekoppeld aan uw dagelijkse praktijk, staan centraal in de training Omgaan met agressie.

Resultaat

U bent beter in staat alert te reageren op agressief gedrag. U kunt (potentiële) agressie  van cliënten in een vroeg stadium herkennen en benoemen. U kunt effectief reageren op uitdagend en agressief gedrag door middel van confronteren. U kunt effectief reageren op explosief gedrag door middel van kalmeren. U krijgt meer grip op emotioneel en agressief gedrag. U leert uw eigen grens te bewaken.

Meer weten over onze Omgaan met agressie traingingen of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.
Klik hier om naar ons contactformulier te gaan

© 2024 ReDCo Beveiliging