Bent u op zoek naar gemotiveerd beveiligings- of horecapersoneel?
Redco Beveiliging neemt graag uw werving en selectie uit handen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten om voor u de juiste kandidaat te vinden. Zeker gezien het feit dat personeelskosten vaak een grote uitgavenpost vormen voor een bedrijf, is het belangrijk om goed, betrouwbaar en gemotiveerd personeel aan te trekken.

Het vinden van de  juiste kandidaat gaat tenslotte verder wordt gekeken dan het vereiste opleidingsniveau en de werkervaring. Ook bedrijfscultuur, organisatiestructuur, persoonskenmerken en arbeidsvoorwaarden moeten op elkaar aansluiten.

Naast de personeelskosten zijn de kosten van het hebben van een eigen recruitment afdeling ook hoog en niet altijd noodzakelijk. Redco Beveiliging kan hiervoor een goedkoper alternatief zijn.

No-cure, No pay

Met onze no-cure no-pay garantie  loopt u ook geen enkel risico, want mocht een door Redco Beveiliging voorgedragen en aangenomen kandidaat binnen de proeftermijn het bedrijf moeten of willen verlaten, dan wordt de gehele selectieprocedure kosteloos herhaald.

Bij Redco Beveiliging is ook uw wering en selectie in goede handen.

 

Meer weten over onze Werving & Selectie diensten of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.
Klik hier om naar ons contactformulier te gaan.

© 2024 ReDCo Beveiliging