‘t Gras van de buren

Café Gras van de Buren ligt op een prima locatie aan de Lange Jansstraat in Utrecht. Het publiek dat je hier treft is vooral twintigers en dertigers. De inrichting van het café is wat rommelig en daardoor juist zeer sfeervol. Het is hier altijd druk. Gras van de Buren is een prima café om de avond mee te beginnen.

Voor meer informatie klik hier.

Mammoni

‘Mammoni, eten en drinken’ is gevestigd op de Mariaplaats 14 te Utrecht. Een schitterend pand met een zeer rijke historie. Zo is Herensociëteit ‘De Vereeniging’ al ruim een eeuw vaste bezoeker van het pand.

Mammoni, eten en drinken beschikt over verschillende ruimtes die kunnen worden aangewend. De mogelijkheden variëren van een relatief kleine, intieme, vergaderruimte tot het Grand Café, dat geschikt is voor de ontvangst van ruim 200 personen. Daarnaast worden er private diners/lunches, recepties en de inmiddels befaamde Mammoni brunch georganiseerd.

Voor meer informatie klik hier.

Eetcafé ‘t Pakhuis

Swing en eetcafe ‘t Pakhuis is een gezellig studentencafe aan het Janskerkhof.

Je kunt hier ‘s middags heerlijk in het zonnetje op het terras zitten, en ‘s avonds genieten van een goede maaltijd tegen studententarief. Vanaf 22.00 uur zorgen de studenten achter de bar voor gezelligheid met muziek van toen en nu. Op woensdag tot en met zaterdag zorgen onze dj’s er voor dat ‘t Pakhuis een waar feestpaleis wordt.

Voor meer informatie klik hier

Flater

Het gezelligste dagverblijf van Utrecht. Heb je geen zin in werk, studeren, je vriend of vriendin, je leven of andere sleurvolle bezigheden; kom dan vooral naar de Oudegracht 140 in het centrum van Utrecht. Juist wij richten ons op de groep mensen die in een gezellige omgeving eens lekker uit de band willen springen.

Voor meer informatie klik hier.

Grand Café De vrienden

Het nieuwste grand café van Utrecht waar je elke dag gezellig kan borrelen en ieder weekend (alleen 21+) het dak eraf gaat met De Jongens Van Je Weet Wel!
Op de Nobelstraat 8 – 10 in Utrecht.

Voor meer informatie klik hier.

Stadskasteel Oudaen

Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht, ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Het Stadskasteel beschikt naast grand-café Het Proeflokaal over diverse sfeervolle zalen, à la carte Restaurant Oudaen, een Theater en een eigen Brouwerij. Aan de zijde van de Oudegracht bevinden zich bovendien twee gezellige terrassen.

Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

© 2024 ReDCo Beveiliging